Algemene voorwaarden Juf Danielle BV

Bij Juf Danielle draait alles om begrijpelijke uitleg. Vandaar dat ook onze algemene voorwaarden in leesbare taal geschreven zijn.

1. Over deze algemene voorwaarden

1.1 Lees je in deze algemene voorwaarden jij/je/jou/jouw, dan bedoelen we jou als klant.
1.2 Lees je Juf Danielle/wij/ons/onze dan bedoelen we Juf Danielle BV, ingeschreven onder kvk-nummer 86724401 gevestigd aan de Muurkasstraat 16, 3544 JJ Utrecht.
1.3 Lees je “lesmaterialen”, dan bedoelen we alle inhoud van Juf Danielle, inclusief maar niet beperkt tot: video’s op onze website, onze video’s op Youtube, (blog)artikelen, afbeeldingen, kleurplaten, downloads, inhoud op sociale media kanalen, e-mailnieuwsbrieven, en logo’s.
1.4 Door gebruik te maken van onze website en/of het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.
1.5 Wij mogen deze algemene voorwaarden aanvullen en aanpassen. Als we dat gedaan hebben, sturen we je een versie van de nieuwe algemene voorwaarden.

2. Lesmaterialen

2.1 Onze lesmaterialen worden met grote zorg samengesteld. Wij streven ernaar om accuraat en up-to-date informatie te verstrekken, maar kunnen niet garanderen dat alle informatie foutloos en volledig is.
2.2 Wij houden het recht om de inhoud van de lesmaterialen op elk moment te wijzigen/verwijderen/aan te vullen zonder dit van te voren te melden.

3. Gebruiksrechten van lesmaterialen

3.1 Onze lesmaterialen (ja, ook onze video’s op Youtube) zijn auteursrechtelijk beschermd en worden ter beschikking gesteld onder de Creative Commons Naamsvermelding-Niet Commercieel-Geen Afgeleide Werken 4.0 Internationaal (=CC BY-NC-ND 4.0) licentie.
3.2 Onder deze licentie is het toegestaan om de video’s en lesmaterialen te delen, te kopiëren en te verspreiden onder de volgende voorwaarden:
1. Naamsvermelding: De gebruiker moet de naam van Juf Danielle schriftelijk te vermelden als de maker van de video of het lesmateriaal.
2. Niet-commercieel: De video’s en lesmaterialen mogen niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden. Commercieel gebruik is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van Juf Danielle.
3. Geen afgeleide werken: Het is niet toegestaan om afgeleide werken te maken op basis van onze video’s en lesmaterialen. Dit houdt onder andere in: het wijzigen, bewerken of aanpassen van de originele video.
3.3 Voor alle gebruik van video’s en andere lesmaterialen die niet binnen deze licentie vallen (bijvoorbeeld commercieel gebruik) zijn aanvullende mogelijkheden beschikbaar tegen betaling. Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@jufdanielle.com.

4. Intellectueel eigendom

4.1 Alle lesmaterialen, inclusief alle teksten op onze website zijn ons eigendom en zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.
4.2 Het is niet toegestaan om onze lesmaterialen te kopiëren, verspreiden of wijzigen zonder onze schriftelijke toestemming; tenzij er wordt voldaan aan de gebruiksrechten zoals genoemd onder artikel 3.

5. Juf Danielle Winkel: Bestelling, Levertijd en Retourneren

5.1 Prijzen die worden getoond in onze winkel zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
5.2 Door een bestelling te plaatsen in onze webwinkel, ga je akkoord met de prijs en de voorwaarden van het product zoals vermeld op het moment van aankoop.
5.3 Bestellingen worden pas verzonden na ontvangst van de betaling.
5.4 Onze levertijden kunnen wisselen, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de beschikbaarheid van Danielle. Hierdoor kan het tot 14 dagen duren voordat jouw pakket verzonden wordt. Wij streven ernaar om elke week op vrijdag de pakketten op de post te doen (behalve op vakantie- en feestdagen). Je ontvangt van ons een verzendbevestiging als jouw product onderweg is.
5.5 Wij hebben het recht om bestellingen te weigeren of te annuleren in geval van onjuiste prijsvermelding, technische problemen, of andere redenen.
5.6 Indien je een bestelling wenst te retourneren moet je binnen 14 dagen na ontvangst contact opnemen met ons via info@jufdanielle.com.
5.7 De kosten voor het retourneren van het product zijn voor jouw rekening.
5.8 Het product moet in originele staat en verpakking worden geretourneerd.
5.9 Na ontvangst van het geretourneerde product zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen aan je terugbetalen.

6. Klantenservice en klachten

6.1 Voor vragen, opmerkingen of klachten over onze diensten of producten, kun je met ons contact opnemen via info@jufdanielle.com.
6.2 Wij streven ernaar om jouw bericht zo snel mogelijk (binnen 2 werkdagen) te beantwoorden.
6.3 Wij zijn aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur, dus je kunt ook bij hen terecht voor gratis bemiddeling bij klachten die onderling niet kunnen worden opgelost.

7. Aansprakelijkheid

7.1 Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of letsel door het gebruik, toepassen of verspreiden van onze lesmaterialen.
7.2 Wij zijn ook niet aansprakelijk voor schade of letsel als gevolg van het niet-correct functioneren van de website of andere technische gebreken.
7.3 Als we aansprakelijk zijn, dan is onze aansprakelijkheid beperkt tot het door jou (in het afgelopen jaar) betaalde bedrag. In alle gevallen is onze aansprakelijkheid beperkt tot een bedrag van 100 Euro. De beperking van de aansprakelijkheid geldt niet als er aan onze kant sprake is van opzet of bewuste roekeloosheid.
7.4 De lesmaterialen zijn geen medisch advies. Bij lichamelijke klachten, psychische klachten, vragen, of het inwinnen van advies over jouw persoonlijke situatie: neem contact op met jouw behandelend arts.

8. Geschillen en toepasselijk recht

8.1 Op alle overeenkomsten tussen jou en Juf Danielle is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

De meest recente versie van de algemene voorwaarden is altijd beschikbaar op onze website: https://jufdanielle.com.

Volg Juf Danielle online

De Juf Danielle Academie

Dé plek waar je alles van Juf Danielle bij elkaar kunt vinden. Deze website is een plek boordevol cursussen over het menselijk lichaam (anatomie, pathologie, fysiologie en farmacologie).

Bekijk de uitlegvideo’s, test jouw kennis met oefentoetsen, flashcards, en actieve samenvattingen. En je staat er nooit alleen voor: Stel al je vragen aan Danielle in ‘De Vraagbaak’.