Selecteer een pagina

 

 

 

 

Hoi, ik ben Danielle!

Ik help jou het menselijk lichaam nog beter te snappen
→ Heldere uitleg
→ Overzicht houden
→ Slimmer leren

Over mij

Als geneeskundestudent (en in de tijd daarna als arts), heb ik zelf ervaren hoe het is om een gigantische hoeveelheid aan informatie te moeten onthouden.

Maar ondanks alle online mogelijkheden, werd er nog heel weinig gebruik gemaakt van online uitleg in het medisch onderwijs.

Daar wist ik wel een oplossing voor… Uitlegvideo’s!

Zelf ben ik enorm visueel ingesteld. Ik kan iets lezen, ik kan iets horen; maar zodra ik het voor me zie, dan valt het kwartje bij mij.

Vandaar de keuze van mijn video opzet: luisteren naar de uitleg, maar tegelijkertijd zien hoe het werkt, hoe alles samenhangt, en hoe die kennis aan elkaar gelinkt wordt.

In de tijd dat ik begon met het maken van video’s (in 2016) werkte ik als docent verpleegkunde voor het vak AFPF.

Daar kon ik mijn video’s gebruiken om de lessen leuker te maken. Maar niet alleen bij mijn eigen studenten waren de video’s een groot succes. Ook op YouTube begonnen er heel veel positieve reacties binnen te komen.

Blijkbaar ben ik niet de enige die graag met video’s leert! Van het 1 kwam het ander, en inmiddels is JufDanielle een uit de hand gelopen hobby dat nu mijn fulltime baan is geworden 🙂

Inmiddels:
→ Volgen meer dan 11.000 studenten (en docenten!) mij op YouTube
→ Worden mijn video’s gebruikt op alle Hogescholen van Nederland (en ook steeds meer in België!) 
→ En heb ik  inmiddels ruim 1.000 studenten geholpen in de JufDanielle Academie.

Het grootste deel van de week ben ik bezig met inhoud maken voor de JufDanielle Academie: Uitlegvideo’s, oefenvragen, Actieve Samenvattingen, Anatomie kleurboeken, etc! Tussendoor probeer ik ook nog video’s te plaatsen op YouTube en Instagram, zodat ik zo veel mogelijk studenten kan helpen. 

Als ik even geen video’s aan het opnemen ben, dan ben ik vaak buiten te vinden met mijn hondje Ollie, op de bank met een goed boek (liefst van Stephen King), of ik ben een aflevering Friends aan het kijken 🙂