Juf Danielle Academie voor docenten

Leestijd: 2 minuten 

Met meer dan 400 uitgewerkte lessen over het menselijk lichaam biedt de Juf Danielle Academie een schat aan waardevol lesmateriaal die speciaal zijn ontworpen voor HBO-verpleegkunde. Elke les bestaat uit een uitlegvideo, een werkblad, en een oefentoets. Daarnaast zijn er op de website allerlei handige lesmaterialen beschikbaar zoals flashcards en anatomie kleurboeken.

Hoe krijg ik toegang tot deze lesmaterialen?

De lesmaterialen van de Juf Danielle Academie zijn exclusief beschikbaar voor leden. Dit betekent dat je moet inloggen via www.JufDanielleAcademie.com om toegang te krijgen tot alle content. Ook als docent ben je van harte welkom als Academielid. Voel je vrij om alle lesmaterialen van de Juf Danielle Academie te gebruiken tijdens je lessen!

Aanmelden als docent

Zowel studenten als docenten zijn van harte welkom op de Juf Danielle Academie via het maandabonnement (maandelijkse betalingen) of het jaarabonnement (jaarlijkse betalingen en twee maanden gratis). Na betaling krijg je direct toegang tot alle lesmaterialen over het menselijk lichaam.

Aanmelden als groep

Als de wens is dat ook studenten een eigen inlog krijgen voor de Juf Danielle Academie, dan is een groepsaccount de gunstigste optie. Voor groepen van 10 accounts of meer kunnen wij namelijk interessante kortingen aanbieden. Hoe meer accounts, hoe groter de korting. Op die manier is het groepsaccount uitermate geschikt voor onderwijsinstellingen en nascholingen. Bij elk groepsaccount van 50+ accounts geven we een paar gratis docentenaccounts erbij.

Zoeken:

Categorieën:

Categories

Youtube, Instagram, Facebook

Gratis download

Word lid van de

Juf Danielle Academie:

Leuk leren over het menselijk lichaam

Het online platform om te leren over anatomie, fysiologie, pathologie en farmacologie.

  • 300+ uitlegvideo’s
  • 2500+ oefenvragen
  • 1000+ flashcards
  • 300+ Actieve Samenvattingen
  • 8 anatomie kleurboeken


En elke week komt er meer bij!